DigiTools DigiSignal M4ABC jelződekóder

Ft 14 880,00

4 db MÁV szabvány szerinti fényjelző működtetésére.
A jelző képével együtt működő kapcsolást tartalmaz, amely előállítja a jelző előtti szakaszban megjelenő aszinkron DCC jelet „Megállj!” jelzés esetén.
LED-es fényjelzők esetén a dekóder csak a közös anódos kapcsolású jelzőket tudja működtetni!

1 készleten

Cikkszám: DTDSM4ABC Kategóriák: , ,

Leírás

4 db 4, vagy 4-nél kevesebb fényű jelző (bejárati, vagy kijárati főjelzők, előjelzők, tolatásjelzők, ismétlőjelzők) működtetése, vagy 2db 5 fényű jelző + 2db 4, vagy 4-nél kevesebb fényű jelző működtetése.
4 db a jelző képével együtt működő kapcsolás, amely előállítja a jelző előtti szakaszra az aszinkron DCC jelet „Megállj!” jelzés esetén.
Az aszinkron jel előállításához a DCC jel származhat a dekóder működtetését végző DCC jelből , vagy attól független DCC jeltől is.
Jelzésképek:
Egy zöld fény: szabad a vonatnál alkalmazható legnagyobb sebességgel, a következő jelzőn a vonatnál alkalmazható legnagyobb sebességgel továbbhaladást engedélyező jelzés várható .
Egy villogó sárga fény: szabad a vonatnál alkalmazható legnagyobb sebességgel, a következő jelzőn legfeljebb 40 km/h sebességgel továbbhaladást engedélyező jelzés várható.
Egy sárga fény: szabad a vonatnál alkalmazható legnagyobb sebességgel, a következő jelzőn Megállj-jelzés várható.
Egy sárga fény és fölötte egy zöld fény: szabad legfeljebb 40 km/h sebességgel, a következő jelzőn a vonatnál alkalmazható legnagyobb sebességgel továbbhaladást engedélyező jelzés várható.
Egy sárga fény és fölötte egy villogó sárga fény: szabad legfeljebb 40 km/h sebességgel, a következő jelzőn legfeljebb 40 km/h sebességgel továbbhaladást engedélyező jelzés várható.
Két sárga fény: szabad legfeljebb 40km/h sebességgel, a következő jelzőn Megállj-jelzés várható.
Egy vörös fény: megállj!
Villogó fehér fény továbbhaladást megtiltó jelzés alatt: hívójelzés
Egy fehér fény a külön lapon: szabad a tolatás
LED-es fényjelzők esetén a dekóder csak a közös anódos kapcsolású jelzőket tudja működtetni!

További információk

Tömeg 200 g